BUITEN IS HET NIEUWE BINNEN

Outdoor keukens

Steeds meer wordt het buiten als het nieuwe binnen ontdekt en ervaren. Hoe fijn is het toch om na een drukke werkdag heerlijk buiten te genieten! Grote groepen mensen zijn bereid om in het optimale buitengevoel te investeren.

In toenemende mate wordt er geïnvesteerd  in een complete buitenkeuken die van alle gemakken is voorzien. Zodat ook buiten, in een gezellige sfeer met gezin, familie en vrienden, ontspannen van culinaire hoogstandjes kan worden genoten.

Niet alleen in de zomer, maar in alle seizoenen, 365 dagen per jaar!

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over outdoor producten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

freiluft-kuche

BUITENKEUKENS

Freiluft Küche

De FKL & FLF Collectie is een absoluut High End programma.

Schitterend om te zien, heel filigraan design, IN MAATWERK, geheel volgens consumentenwens, opgebouwd uit 8 mm dik ZEE-ALUMINIUM.

Ongevoelig voor invloeden van buitenaf, probleemloos te plaatsen in de kuststreek of bij een privé zwembad.

Keukenelementen en buitenhaard gaan optisch naadloos in elkaar over.

Een werkblad uit natuursteen of keramiek (uit één stuk) en apparatuur van de topmerken uit onze huiscollectie maken het perfecte plaatje af.

cubic

BUITENKEUKENS

Cubic Outdoor Living

CUBIC onderscheidt zich door de toepassing van een, in eigen beheer ontwikkeld, materiaal voor  het corpus en fronten in vele kleuren, bovendien diverse fronten uit massief hout en keramiek.

Minimalistische vormgeving zorgt voor een rustig en evenwichtig design.

Liever een klassiek front in landhuisstijl? Ook dat kan bij CUBIC. 
Bij een CUBIC is men niet gebonden aan een vaste maatvoering, de keuken wordt volledig in maatwerk ontworpen en in iedere gewenste kleur gefabriceerd. Voor de werkbladen kan gekozen worden uit diverse kleuren keramiek. Een Kamado of Gas BBQ uit onze Huiscollectie rond de outdoor keuken af. 

Natuurlijk kan een CUBIC opstelling 365 dagen per jaar probleemloos buiten staan.

HOME + OUTDOOR

Degeer

Het Outdoor programma van DeGeer is zeer onderscheidend .

Niet alleen in het less is more, bijna fragile ogende en in het oog springende design, maar ook in het zeer afwijkend en revolutionair materiaal gebruik.

Combineren van de materialen, wat een bijzonder effect als gevolg heeft, en de keuken heel persoonlijk maakt, kan natuurlijk ook!

Het resultaat is een oogstrelende en unieke buitenkeuken voor een jarenlang onbezorgd buitenleven.

OUTDOOR

Bakker outdoor

BAKKER Natuursteen in Assen is onze onvolprezen leverancier van werkbladen, achterwanden, stollen, vensterbanken, wastafelbladen en ga zo maar door.

Met grote precisie en vakmanschap en geholpen door de modernste technieken worden prachtige producten gemaakt uit composiet, natuursteen, marmer, kwartsiet, leisteen en diverse keramieksoorten.