kitchen living

KEUKENS | BADKAMERS | WERKBLADEN

Kitchen & Living

De keuken is ondertussen onbetwist de centrale plek in huis, waar heel wat uren per dag worden doorgebracht. Vanaf het (snelle) ontbijt tot het einde van de dag is er activiteit. Er wordt gekookt, getafeld en na getafeld, de dag wordt er door genomen. Deze plek verdient extra aandacht bij het ontwerp van de keukeninrichting en de eethoek. Zodat de nieuwe woonkeuken precies aansluit op uw wensen.    

Het agenturenpakket van Marneth Trading omvat hiervoor leveringsprogramma’s van gerenommeerde fabrikanten die wij graag aan u voor stellen.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over outdoor producten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

muller-kuchen

KEUKENS

Müller Küchen

De keukenmeubelen van de solide Duitse fabrikant Müller Küchen Altenbeken (sinds 1913) bieden ongekende mogelijkheden voor de creatieve ontwerper. Müller Küchen produceert in 3D. Alle gewenste breedte, diepte en hoogtematen zijn leverbaar. Ruime keuze uit fronten in matlak of hoogglans, kunststof met houtmotief, leer, glas, keramiek en echt houtfineer.
Voor elk wat wils.

Bekijk de selectie van de modellen van Müller Küchen

hi-macs

WASTAFELS

Hi-Macs

Luttel Staphorst is onze leverancier voor Hi-MACS werkbladen en wastafelbladen.

Uiterst zorgvuldig en vakbekwaam wordt het SOLID SURFACE materiaal HI-MACS  door Luttel Maatwerkbladen verwerkt  tot schitterende, uiterst hygiënische en makkelijk te reinigen producten voor de keuken en de badkamer.

Dankzij de  thermische verwerking en de onzichtbare verlijming door LUTTEL , lijkt het bij de combinatie van meerdere bladdelen met spoelbak of wastafelbak en (stollenwanden) of het uit één geheel bestaat.

mkl-concepts

MKL Concepts

De live style MKL Concepts brengen producten van diverse leveranciers bij elkaar tot een harmonisch geheel. Daarbij gaat de sfeerbeleving van het keukengedeelte naadloos in het eetgedeelte. Niet alleen de keukenmeubelen maar ook het dressoir, TV tafel en opbergkast in het zitgedeelte passen door materiaal- en kleurgebruik bij elkaar of zijn in een rustige harmonie. Dat komt ook tot uitdrukking in de eetkamertafels (met een enorme keuze aan massiefhouten en stalen onderstellen) en de eetkamerstoelen.

Keukenwerkbladen zijn momenteel meestal uit composiet of keramiek vervaardigd. Een barblad uit massief hout zorgt voor een prachtig en functioneel accent. De ontbijthoek met een warme uitstraling is een feit! Maatwerk is het credo, laat maar horen wat de wensen zijn, wij zorgen via een van onze partners voor de juiste oplossing. En een goed gekozen hanglamp maakt de gewenste sfeerbeleving werkelijkheid.

maretti-logo

DE 'JUISTE' VERLICHTING

Maretti

Door innovatieve visie op verlichting, de spectaculaire ontwerpen en productie van maatwerk is het de lichtarchitectuur van Maretti Lighting die interieurprojecten in de gehele woning naar een hoger niveau tilt.